044 528-85-07
093 975-24-93

Юридична компанія «Правова група «Юста» пропонує юридичний супровід діяльності вашого бізнесу

При створенні власного бізнесу виникає безліч практичних юридичних питань на які підприємець не завжди знайде час для їх професійного врегулювання:

 

  • Яку оптимальну та найбільш вигідну систему оподаткування обрати для власного бізнесу?
  • Яким чином укладати договори щоб вони максимально продуктивно працювали на вас та ваш бізнес?
  • Кому довірити відстоювати інтереси свого бізнесу в органах місцевого самоврядування, органах виконавчої влади, установах організаціях усіх форм власності?
  • Яким чином складати внутрішню та зовнішню документацію, аби вона регулювала усі можливі питання і надійно захищала вас та ваш бізнес від непередбачуваних ситуацій?
  • Де знайти юриста, котрий завжди буде готовий швидко опрацювати вашу справу та знайде найкращий вихід з непередбачуваної ситуації на вашу користь?
  • Де знайти юриста, котрий завжди буде готовий швидко опрацювати вашу справу та знайде найкращий вихід з непередбачуваної ситуації на вашу користь?

 

Базуючись на досвіді наших клієнтів, можна зробити достовірний висновок: юридичний супровід діяльності підприємства значною мірою допомагає оптимізувати витрати та закласти вірний вектор розвитку, як на початковому етапі, так і на високих рівнях розвитку бізнесу.

 

ЧОМУ ЦЕ ВИГІДНО?

Економність. Це значно дешевше, ніж оплачувати кожну послугу юриста окремо чи мати у штаті власного юриста (котрий може піти у відпустку, захворіти, звільнитись). Витрати на абонентське обслуговування списуються на собівартість і зменшують оподаткований прибуток. Юридичні послуги що не входять в пакет супроводу діяльності – надаються клієнтам зі знижкою 15 %.

Професіоналізм та досвід. На вас працюватиме команда професіоналів в різних галузях права та зі значним досвідом роботи, чого практично неможливо досягти наймаючи юриста в штат.

Пріоритети. Робота з клієнтом за договором юридичного супроводу діяльності завжди виконується першочергово, незалежно від інших замовлень.


ТАРИФНІ ПЛАНИ

Перелік юридичних послуг, що надаються

в календарному місяці

ЕКОНОМ

600грн*

СТАНДАРТ

1600грн*

ПРЕМІУМ

3200грн*

Усна юридична консультація

Х

Х

Х

Письмова юридична консультація

(до 10 годин на місяць)

Х

Х

Х

Підготовка, складання та правова експертиза документів

(договорів, звернень, претензій, скарг, заяв, листів, запитів, відповідей на запити тощо)

Х

Х

Х

Складання внутрішніх документів

(розпорядження, накази тощо)

Х

Х

Х

Підготовка документів для проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

Х

Х

Х

Досудове врегулювання спорів

(претензійна, переговорна робота)

 

Х

Х

Представлення інтересів в органах місцевого самоврядування, органах виконавчої влади, установах організаціях усіх форм власності

 

Х

Х

Інформаційна підтримка діяльності

(щомісячне інформування про зміни в законодавстві, що стосуються підприємницької діяльності)

 

Х

Х

Можливість безкоштовно відвідувати заходи, організовані юридичною компанією «Правова група «ЮСТА»

( семінари, тренінги тощо)

 

 

Х

Захист прав та представництво інтересів в судах

(крім кримінальних справ)

 

 

Х

Отримання дозвільних документів та погоджень

(за домовленістю сторін)

 

 

Х

 

27.01.2015