044 528-85-07
093 975-24-93

Вийшов свіжий номер нашого оновленого електронного журналу!

Сьогодні вийшов новий випуск нашого електронного журналу.


Цього разу до нашої редакційної колегії приєдналися професійні юристи юридичної компанії "ПравоЗахист" і вони вже готові ділитися своїми знаннями та досвітом з вами. Тепер це буде наш спільний проект і таке об'єднання якісно вплине на зміст журналу - більше корисної та цікавої інформації, нові практики, реальні ситуації, аналітика та вирішення актуальних юридичних проблем.

У цьому номері ви знайдете статтю досвідченого юриста про повернення і обмін товарів, які виявилися не якісними або просто не підійшли вам. У вас значно більше прав при купівлі товарів ніж ви думаєте.

Відповіді на реальні юридичні питання з нашої практики та дещо цікаве про конституційну скаргу, як форму захисту прав і свобод людини.

Також у номері згадується майбутній безкоштовний тренінг-семінар, який вже цієї суботи буде проведено у рамках відкриття нового сезону Школи успішого юриста BenePeritum. Про нього ми вже загудували у нашому блозі.

Наш електронний журнал отримають усі наші підписники.

Якщо ви ще не підписалися - поспішайте! Підпишится на наш журнал зараз та отримайте випуск на вашу особисту поштову скриньку.

Також нагадуємо, що кожен новий підписник отримає нашу електронну книгу "100 актуальних питань юридичної практики" безкоштовно!

Підписка завжди активна з нашої головної сторінки.

26.09.2017