044 528-85-07
093 975-24-93

Вийшов перший номер юридичного електронного журналу компанії Юста

Шановні підписники, відвідувачі та гості нашого сайту.

Із задоволенням повідомляємо вам, що перший номер нашого юридичного журналу вийшов.

У цьому випуску ви знайдете цікаву інформацію про Європейський суд з прав людини, дізнаєтесь тонкощі законодавства по створенню юридичної особи, відповіді на актуальні юридичні питання та багато іншого.

 

Деталі випуску:

 - Порядок звернення до Європейського суду з прав людини. Який порядок, які додкументи подати, які строки і куди звертатися. Все це у нашій детальній статті.

 - Вимоги законодавства до створення та державної реєстрації юридичної особи. Професійна думка нашого фахівця з профільного питання.

 - Найактуальніші питання юридичної практики сьогодення. Питання та відповіді наших професійних фахівців по актуальним юридичним темам, які можуть стосуватися кожного.

 - Огляд останніх змін до українського законодавства. Коментар основних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів" від директора "Правової групи Юста" - Горбунової Лідії Миколаївни.

 - Цікава інформація про майбутній професійний юридичний тренінг від наших партнерів.

 

Нагадуємо, що наш електронний журнал отримають усі наші підписники.

Якщо ви ще не підписалися - поспішайте! Підпишится на наш журнал зараз та отримайте випуск на вашу особисту поштову скриньку.

Підписка завжди активна з нашої головної сторінки.

 

Залишайтеся з нами. Завжди на вашій стороні, Правова група Юста.

30.12.2014