044 528-85-07
093 975-24-93

Відновила свою роботу Школа успішного юриста «BenePeritum»

30 вересня 2017 року відбувся бескоштовний семінар-тренінг на тему: «Як ефективно виконати судове рішення. Інститут приватного виконавця в дії».

Семінар-тренінг провів фаховий адвокат, завідувач навчально-методичного кабінету підвищення кваліфікації Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України - Кузь Олександр Радіонович, співавтор Науково-практичного коментаря до законів України «Про державну виконавчу службу», «Про виконавче провадження».

Під час тренінгу були обговорені актуальні проблеми пов’язані з виконанням рішень судів та інших виконавчих документів. Проведено аналіз змін що відбулися в законодавстві та реалізуються на практиці. Окрім того обговорено ефективність виконання рішень судів приватними виконавцями та визначено ті додаткові можливості які можуть бути використані приватними виконавцями з метою забезпечення ефективного виконання виконавчих документів.

Семінар-тренінг пройшов в досить активній дискусії, яка надала можливість кожному висловити свою думку та поставити лектору гострі запитання!

Інформацію щодо наступних заходів відслідковуйте на нашому сайті та соціальній мережі Facebook!

06.10.2017